La censura mata. Mort a la censura i presó als censors!!!

Cargando Eventos
Este evento ha pasado.
Segueix aquests esdeveniments per Twitch.tv

10-10:30h. Lluís Botinas: “Com a mínim des de l’11-S del 2001, la realitat demostra que la democràcia és la negació de la llibertat d’expressió i del dret de tothom a la informació”

10:30-11: Pedro Riba (periodista veterà): “Conquistar la independencia informativa, ahora sometida al protocolo Covid 19”

11-12h. Santi Royuela (físic, impulsor del canal Expediente Royuela) “1.136 assassinats documentats: una part de l’aparell de l’‘Esta-do Español’ que va matar una mitjana de dues persones a la setmana durant 10 anys, protegida -fins ara- per la resta de tot l’aparell”

12,15-13,45. Carme Huertas (filóloga, escritora): “Ingeniería lingüística: Cómo, desde el discurso público, se utilizan los mecanismos del lenguaje para la fijación de creencias, la generación de respuestas emocionales y la manipulación social.”

 

ENGINYERIA LINGÜÍSTICA

Cóm, des de discurs públic, es fan servir els mecanismes del llenguatge per a fixar creences, generar respostes emocionals i manipulació social. Més a: http://carmejhuertas.blogspot.com/

CARME HUERTAS,

lingüista, escriptora, autora de Estamos hechos de lenguaje (2019), M’estic tornant boja (2017), La veritable història de Josep Sàbat, el bandoler Capa Negra (2016), No venimos del latín (2015), Tots els dilluns són dolents (2010). Llicenciatura en Filologia Catalana, especialització en Lingüística Catalana. Tecnologies de la Llengua. Ciència Cognitiva i Llenguatge. Practitioner en Programació Neurolingüística (PNL). Tesina: Codificació d’un Corpus. Codificació informática del signari ibèric nord-oriental, dirigida per Antoni Oliver González, especialista en lingüística computacional. Máster de gestió del cicle de projectes i acció humanitària. Especialització: Tècnic en Acció Humanitària, Tècnic en Avaluació, Planificació i Gestió de Projectes de Desenvolupament.

Més de Carme Huertas a l’entrevista d’Alish de Time for Truth:

SOMOS LENGUAJE con Carme Jiménez Huertas

NO VENIMOS DEL LATÍN – Carme Jiménez Huertas

DEBATE: El origen de la Lengua

Conferencia en Plural-21 el 11 de abril de 2014

 

 

 

 

Fes un donatiu

Fes-te’n soci