Alta nous socis

Fent-te soci col·labores en el manteniment de les nostres activitats de difusió i formació i et permet estar a el dia de les informacions que Plural-21 tracta (a través del seu butlletí, servei de biblioteca, intercanvi amb altres socis o voluntaris, etc.) A més gaudeixes d’altres avantatges com:

  • Preus reduïts en els cursos.
  • 5% de descompte permanent en les teves compres de llibres.
  • 20% a NATURSANIX (www.natursanix.com), la botiga en línia de alimentació ecològica, cosmètica i fitoteràpia. La botiga compta amb més de 25.000 productes i més de 500 marques. Totes les comandes es lliuren en 24-48 hores i les despeses d’enviament són gratuïts a partir de 25 €.

Pots fer les teves aportacions directament al compte de Plural-21 Caixa d’Enginyers compte núm ES55 3025 0004 3514 3326 6836, o si ho prefereixes, podem enviar-te rebuts amb l’import i la periodicitat que ens indiquis.

Desitjo fer-me'n soci

(*)Camps requerits

El teu nom complet (*)

DNI(*)

Adreça(*)

Localitat(*)

Província(*)

Codi postal(*)

El teu Email (*)

Telèfon, només Espanya(*)

Estudis acabats (opcional)

Ocupació principal (opcional)

Edat (opcional)

El teu missatge

(*)Camps requerits


La meva aportació i les meves dades bancàries

Emplena aquests camps si desitges que et gestionem nosaltres els rebuts. Si vols fer donació de una quantitat diferent de les suggerides, o una altre periodicitat, indica-ho al camp "El teu missatge"

La meva aportació serà de Període

Entitat Bancària IBAN:

(*)Camps requerits

(*)Autoritzo Plural-21, Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu , Associació sense ànim de lucre amb registre: Espanya nº 165.827, Catalunya núm 22.986, amb CIF G-62.084.801, i domicili a 08013 Barcelona, passatge de Gaiolà, 24 , a carregar en el compte que indico i de la qual sóc titular, els rebuts per l'import i periodicitat indicats, fins a nou avís, sense perjudici del meu dret de cancel·lació i / o rectificació.


[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

Política de privacitat

(*) Confirmo que he llegit i accepto la Política de privacitat