Existeix el contagi? Suposant que sí: com evitar bio-lògicament i sense riscos el contagi?

Cargando Eventos
Este evento ha pasado.
Segueix aquests esdeveniments per Twitch.tv

19:30-20: Antonio Tagliati: “Contagio … ¿de qué? El contagio de virus tal como lo entiende la medicina al·lopàtica, no existe. Pero sí hay contagio: de miedo, de energia, de posibles residuos de células que se descomponen (Wilhelm Reich), …

  1. A) Les greus conseqüències de les mesures oficials imposades amb l’excusa “són per evitar el contagi”:

20-20:55: Birame Boye (Doctor en química física, “Científicos por la verdad”): “Observacions crítiques sobre: confinaments i quarantenes, totals i parcials; morrió-mascareta; la mal-intencionadament dita “distància social”; rentat de mans; rastrejadors; guants (silenciosament retirats per les mateixes autoritats al·lopàtiques que els van imposar). Vacunes?”

20:55-21: Lluís Botinas (basant-me en Jon Rappoport https://nomorefakenews.com/ ): “L’absoluta impossibilitat de fer una vacuna realment eficaç per la malaltia COVID-19 (fins i tot suposant que existeixin el suposat virus i la suposada malaltia)”

  1. B) Maneres sanes d’evitar el suposat contagi del suposat virus:“On entra el sol, no entra el metge”; ventilació (amb sorpresa); alcalinització de vies respiratòries; …

21-21:30: José García Torres (ingeniero civil, investigador independiente): “Ionización: la gran desconocida (para resolver la crisis actual)”

21:30: Josep Maria Subirà i Vallès (graduat en Infermeria, facilitador i dinamitzador de salut): “Ens protegeix no pas l’eliminació de microbis i virus sinó la seva biodiversitat”

 

 

Fes un donatiu

Fes-te’n soci