¡És l’hora dels Líders Naturals. Espai i veu a algunes de les moltes iniciatives i accions que s’estan realitzant PER GUANYAR!!!

Cargando Eventos
Este evento ha pasado.
Segueix aquests esdeveniments per Twitch.tv

 

És l’hora dels Líders Naturals escombrant TOTS els actuals Líders Artificials oficials i criminals. Espai i veu a algunes de les moltes iniciatives i accions que s’estan realitzant. Col·laborem PER TOMBAR LA TRUITA I GUANYAR!!!

16:00-16:30: Lluís Botinas: “Els Líders Naturals del Poble hem d’escombrar i reemplaçar els actuals Líders Artificials que -amb les úniques excepcions de Bielorússia i Tanzània (més?)- estan aplicant la genocida ‘Operació Coronavirus’”

16:30-16:40: Kubera (bielorús, professor de ioga): Testimoni (gravat) d’un exiliat de consciència que ara defensa al President Aleksandr Lukaixenko, del que va haver de fugir, perquè considera que protegeix al seu poble davant de la genocida ‘Operació Coronavirus’”.

16:40-17:10: Abraham Navarro (antropólogo, Cauac edicion nativa): “Presentación del ‘Grupo STOP VACUNAS’ y de la propuesta de plataforma ‘La salud es nuestra’”

17:45-19 (((1:15:00))) Anónimo (grabación) (1:01:27):

19:30-21: Jesús García Blanca (escritor e investigador independiente, autor de La sanidad contra la salud, Ediciones i): QUIÉN, PARA QUÉ Y CÓMO HA MONTADO ESTA FALSA PANDEMIA. El decisivo papel de la escuela.

21-21:15: Dr. Ricardo Velázquez. «Desde Panamá, una breve presentación de la Coalición Mundial de Salud y Vida (COMUSAV)».

21:15. Lluís Botinas: Resum i acomiadament

Més intervencions en els temps ara lliures de persones

—que estaran presents: Resurgente 2020, Dolça Revolució (local), …

Oliver Ernst i Esther Ibarrola impulsors del Canal Telegram de Resurgente2020: https://t.me/resurgente2020

—o que haurà que contactar-se: Alianza, …

 

Fes un donatiu

Fes-te’n soci